1946 Recensioner

3.6

Serier

9 av 14

Längd
9T 17min
Språk
Svenska
Format
Kategori

Deckare

1946 Recensioner

3.6

Serier

9 av 14

Längd
9T 17min
Språk
Svenska
Format
Kategori

Deckare

Andra gillade också ...

Lyssna när som helst, var som helst

Kliv in i en oändlig värld av stories

  • 1 miljon stories
  • Hundratals nya stories varje vecka
  • Få tillgång till exklusivt innehåll
  • Avsluta när du vill
Starta erbjudandet
SE - Details page - Device banner - 894x1036
Cover for Stormbarn
Cover for Stormbarn

Betyg och recensioner

Samlade recensioner

3.6

Helhetsbetyg baserat på 1946 betyg

Andra beskrev boken så här:

  • Bladvändare

  • Nagelbitare

  • Oförutsägbar

Ladda ner appen för att vara med i snacket och lämna recensioner.

Mest populära

Visar 10 av 1946

  • Leffe

    23 aug. 2023

    Att det är en annan inläsare är inte konstigt då det är en kvinnlig karaktär. Jonas är Alex. Lyckow är Lily Rose och så vidare. Anna har dessutom skrivit en otroligt spännande bok.

  • Jan

    23 aug. 2023

    Va i hela friden!!!! Jag vill att Jonas Malmsjö skall läsa.. varför ändrar ni?????Besviken 🥲🥲

  • Familjen

    23 aug. 2023

    Boken är säkert bra, älskade hela serien framtill nu. Det förstör hela upplevelsen att byta uppläsare. Kommer inte lyssna klart

  • Thomas

    23 aug. 2023

    Begriper inte varför man alltid byter uppläsare, Förstör ju hela upplevelsen.

  • Patrik

    23 aug. 2023

    Denna boken tillhör det nya som är Alex Storm universumet, det skrivs böcker om olika karaktärer i Alex storm universumet, denna Boken handlar om Lilly Rose Perspektiv, därav en annan författare och uppläsare, Leffes Böcker läses av Jonas malmsjö. Liten förklaring sådär varför det är lite annorlunda, vi har även en Bok som sällar sig till Alex Storm universumet som heter nemesis som handlar om Jessicas Perspektiv, där är ännu en uppläsare/annan författare med. leffes fortsättning med Jonas som uppläsare kommer i november.

  • Bo

    23 aug. 2023

    Sämsta uppläsaren någonsin. Kommer inte lyssna klart.Helt plötsligt blev Lilly Rose the one and only helt inkompetent och överlistad hela tiden.... Besviken minst sagt.

  • Anders

    23 aug. 2023

    Gav den en chans men…Så här, om man jämför en ljudbok med en film så är författaren, såklart, den som skriver manus. Uppläsaren blir den som är både regissören, står för foto och ljud samt spelar alla rollerna. Således är uppläsaren otroligt viktig för att bygga upp författarens värld. Detta är något av Jonas Malmsjös absoluta styrkor. Att bygga en känsla, en värld och ge personerna liv. Att sen byta regissör till någon som bygger en helt annan värld gör det komplicerat. Man blir tvungen att förhålla sig till boken/världen på ett nytt sätt. I detta fall blir det inte bra. Utan Malmsjö är det inte någon gnista eller känsla längre. Från Hollywood till SVT Drama. Synd!

  • Lars

    23 aug. 2023

    Nagelbitare

    Första boken om Lily Rose och den är underbar! Vilket äventyr. Maria Lyckow läser jättebra, ska bli spännande att höra Jonas Malmsjö läsa nästa Alex-bok. Den här serien blir bara bättre och bättre! 💪💪💪

  • Anders

    23 aug. 2023

    Om inte Malmsjö läser kommer jag inte lyssna klart på denna serie! Trist när det bara är två delar kvar. Jag har gillat böckerna och är nyfiken på hur det ska sluta för Alex.Uppdatering Efter förklaringen från Leffe m fl får jag kanske ompröva mitt beslut att inte lyssna på denna. Betyget kvarstår tills vidare då jag är övertygad att Jonas hade fixat att läsa in även denna på ett bra sätt.Sista uppdateringen Nu har jag lyssnat på boken och tycker den var ett fartfyllt ”extranummer” eller ”bonusspår”. Inte lika bra som de övriga och jag saknar fortfarande Jonas Malmsjö. Upplever att det blev lite ensidigt med den ständiga jakten. Finns filmer på samma tema som t ex Jagad o Bourne-serien, som håller högre klass än denna (men kanske orättvist att jämföra med dessa klassiker).

  • staffan

    23 aug. 2023

    Förvirrande

    Har läst motiveringen till att byta uppläsare men den flyger inte. En serie är en serie och för lyssnaren är författaren såklart avgörande för att boken skall bli bra men så även uppläsaren. Inte byter man författare bara för att serien byter perspektiv- synd för det drar ner hela serien tycker jag. Fan den här boken som jag väntat på- får läsa själv och höra rätt röst i mitt huvud😞