Shatter Me

1315 Recensioner

3.8

Längd
9T 12min
Språk
Engelska
Format
Kategori

Unga vuxna

Shatter Me

1315 Recensioner

3.8

Längd
9T 12min
Språk
Engelska
Format
Kategori

Unga vuxna

Andra gillade också ...

Lyssna när som helst, var som helst

Kliv in i en oändlig värld av stories

  • 1 miljon stories
  • Hundratals nya stories varje vecka
  • Få tillgång till exklusivt innehåll
  • Avsluta när du vill
Starta erbjudandet
SE - Details page - Device banner - 894x1036
Cover for Shatter Me
Cover for Shatter Me

Betyg och recensioner

Samlade recensioner

3.8

Helhetsbetyg baserat på 1315 betyg

Andra beskrev boken så här:

  • Bladvändare

  • Romantisk

  • Nagelbitare

Ladda ner appen för att vara med i snacket och lämna recensioner.

Mest populära

Visar 10 av 1315

  • Alice

    5 okt. 2020

    Häpnadsväckande
    Romantisk
    Oförutsägbar
    Smart

    Bra story, lite platt karaktär, lite platt och för lättantändlig romans, men SPRÅKET. Herre gud vad vackra beskrivningar på saker, jag var tvungen att pausa för att skriva ner ca 10% av dem för att kunna njuta av senare.

  • Martina

    15 mars 2021

    Hjärtevärmande

    this is my favorite book series of all time. i think people could be confused by the scratching sounds because that only really makes sense if you’ve read the books yourself and not listened to them, but this book is so amazing and i love in the other parts of the series when we see multiple characters views that the voice changes, makes it so much easier to follow along

  • Anna

    20 juni 2022

    Uppläsaren låter som en tolvåring och skrapljudet är så irriterande. Avbröt tyvärr boken även fast man har hört att den ska vara jättebra!

  • Adina

    28 jan. 2020

    Avbröt efter några timmars lyssning. Vissa ungdomsböcker håller även när man lyssnar i vuxen ålder, men jag upplevde inte att denna var en av dem. Det är lite för mycket ångest och identitetsproblem i denna för min smak.

  • Emma

    2 jan. 2020

    Jag älskar den här bokserien! Av den första trilogin är Ignite Me min favorit bok. Men sedan kommer det flera andra böcker som jag tycker är helt fantastiska. Man måste komma en bit i serien för att den ska bli riktigt bra. Jag rekommenderar verkligen att läsa/ lyssna på den här boken för att handlingen är så gripande och karaktärerna har så mycket att säga. Men det som är min stora anledning till att jag verkligen älskar serien är förhållandet mellan Juliette och Warner. Även att få se Juliette hitta tillbaka till sig själv efter att ha ”glömt” så mycket ur sitt förflutna. För det finns så mycket hon hade kunnat förlorat som hon inte visste om... Ni förstår vad jag menar när ni har kommit tillräckligt långt!För att längre fram i bokserien kommer vi få jättemånga tillbaka blickar innan den första boken utspelar sig. Alla tillbaka blickar är så häpnadsväckande, för det kommer en stor överraskning som handlar om Juliette och Warner!

  • Sofia

    14 mars 2022

    jag vill så gärna lyssna på boken men det går inte pga den ur usla uppläsaren och hennes brutalt ur jobbiga sätt hon laser boken

  • Thomai

    4 juli 2020

    Bladvändare

    Påminner mig väldigt mycket om Tankeläsaren av Kristin Cashore där Juliette och Katsa är i liknande situationer gällande sina förmågor och utnyttjanden. Sedan påminner Warners besatthet om kung Tiberias från bokserien Röd Drottning av Victoria aveyard. Så gillar man Cashores och Aveyard verk så är denn serie något för digDäremot så verkar förhållandet mellan Juliette och Adam gå lite för fort. Kommer inte sluta bra där tror ja...

  • Angelica

    17 sep. 2021

    Romantisk
    Bladvändare

    Jag vill ge boken 3,5 stjärna. Den här boken är väldigt annorlunda skriven. Extremt mycket metaforer och en huvudperson som ofta framstår psykotisk. Första halvan av boken är intressant mer än spännande. Romantiken och spänningen kommer i andra halvan. Slutet är mycket tillfredsställande. Jag kommer fortsätta lyssna på den här serien.

  • Christine

    28 juli 2018

    Bladvändare

    en bra och lättlyssnad bok! bok två ligger i listan, men tar en annan först. Håller med föregående om att uppläsaren låter lite barnslig, men tycker ändå att det funkar när man lyssnat en stund.

  • Ewa

    24 aug. 2021

    Jag klarar inte av uppläsaren. Karaktären blir hysterisk för minsta oförrätt o inläsarens röst skär i öronen.