2158 Recensioner

3.7

Längd
4T
Språk
Svenska
Format
Kategori

Biografier

2158 Recensioner

3.7

Längd
4T
Språk
Svenska
Format
Kategori

Biografier

Andra gillade också ...

Lyssna när som helst, var som helst

Kliv in i en oändlig värld av stories

  • 1 miljon stories
  • Hundratals nya stories varje vecka
  • Få tillgång till exklusivt innehåll
  • Avsluta när du vill
Starta erbjudandet
SE - Details page - Device banner - 894x1036
Cover for Plastikkirurgen
Cover for Plastikkirurgen

Betyg och recensioner

Samlade recensioner

3.6

Helhetsbetyg baserat på 2158 betyg

Andra beskrev boken så här:

  • Häpnadsväckande

  • Informativ

  • Tankeväckande

Ladda ner appen för att vara med i snacket och lämna recensioner.

Mest populära

Visar 10 av 2158

  • Erika

    27 feb. 2021

    Informativ

    Jag förstår bara inte varför så många vitnade hans hemska beteende och inte agerade? Varför vi kvinnor inte kan stöta och skydda varandra, istället blundar eller dömmer vi vackra, intelligenta eller drivna kvinnor? Jag blir så förbannad på det!!! Kanske är därför världen är fortfarande dominerade av män!

  • Fredrik

    6 maj 2018

    Det finns stunder när man skäms över att tillhöra det manliga släktet. Jag måste tillstå att detta är en sådan, och berättelsen är så typisk, maktbeteendet likaså och just möjligheten att kunna göra detta i enskildhet. Det särskilt tragiska är att vårt samhälle är i så stort behov av ledare med auktoritet som står på goda grunder. De män som skulle kunna utgöra sådana blir nästan omöjliga på grund av att ******* som kirurgen missbrukar sin makt på det lägsta sätt. Visst är det en orättvis koppling, men den är inte konstig. Sen kan jag inte annat än reagera på den enorma bristen på omdöme, ungefär som när M. Arnault tafsade på Kronprinsessan. De vill ha lite spänning och sex på bekostnad av precis vad som helst för vem som helst och springer som vettskrämda kaniner när de klättrat alltför långt ut på grenen. Jag kan inte se det som annat än en form av psykopatbeteende, för alla andra är av så definitivt sekundär betydelse. Detta var som synes tankeväckande. Uppläsningen var inte den allra bästa och jag tyckte ärligt talat att boken hade vunnit betydligt på att kortas rejält. Styrkan ligger i ämnet och berättelsens sakliga grund. Inte minst är det nyttig lyssning för oss medelålders män som står politiskt långt till höger och är ganska dominerande. Det är bland oss de flesta av sorten finns och därför har vi ett särskilt ansvar att aldrig någonsin acceptera vare sig beteendet eller den grupp- och individförnedrande jargong som tenderar följa med. Om vi vägrar se genom fingrarna, då kommer det att bli svårt att fortsätta domptera omgivningen. Min varma rekommendation.

  • Mona

    4 feb. 2018

    Tack ” Amelia” för att du stoppade denna egoistiska man, vilken ”tuff” kvinna du var i rätten ......

  • Lotta

    3 feb. 2021

    Informativ

    Mycket information och bra kunskap samtidigt. Har också”stelnat till” som 20- åring hos en gynekolog . Som senare vart fälld för sexuellt utnyttjande bland annat. Dock ej anmäld av mig. 40- år senare minns jag precis hur det kändesBra bok även om sanningen svider och jag tycker personalen agerade lite fegt

  • Mina

    7 feb. 2018

    Hur man man släppa en sån gris redan efter ett år då han faktiskt blev dömd till 4 års fängelse!!!??? Någon borde omgående KROSSA det han har mellan benen! Är mer än gärna behjälplig!

  • W.

    5 juni 2018

    Föregående recensent uttryckte det så välformulerat, gällande maktstrukturer och övrigt att jag bara kan hålla med. Som kvinna har jag upplevt flera män av Karls karaktär och i positioner där jag inte alltid haft mandat att säga ifrån (i synnerhet i symfoniorkestervärlden där jag ofta varit ensam kvinna på ett bleckblåsinstrument som traditionsenligt oftast spelats av män på professionell nivå). Både manliga kollegor och i synnerhet sk demondirigenter har då ibland velat ta chansen att utnyttja sitt övertag. Något som gör att man som tjej/kvinna har fått avskärma sig snävt i flera sociala situationer,vilka annars varit harmlösa om jag haft blandat kvinnor och män omkring mig. Något som även omöjliggör naturligt professionellt nätbyggande, eftersom jag inte varit en kollega för denna speciella kategori av män...utan ett objekt. Mycket ovärdigt och förnedrande. En del män har jag både i det aktuella sammanhanget och i efterhand konfronterat och markerat rejält mot.

  • Jacqueline

    23 jan. 2021

    Häpnadsväckande
    Informativ
    Bladvändare

    Mycket bra bok. Fruktansvärt hemskt med vad som sker i vår värld. Bra uppläsare.

  • Solveig

    16 jan. 2020

    Sorglig
    Läskig

    Mycket bra uppläsare. Bra och tydlig fakta.

  • JEANETTE

    19 sep. 2022

    Sorglig
    Tankeväckande

    Ännu en man som trodde han var gud och stod över allaSå många kvinnliga sköterskor, som kunde ha gott ihop och anmältSorgligt att dom lät det hända

  • Ulla

    15 jan. 2021

    Häpnadsväckande

    Bra och informativ. Skrämmande verklighet..