Imorgon och imorgon och imorgon

350 Recensioner

4

Längd
17T 10min
Språk
Svenska
Format
Kategori

Romaner

Imorgon och imorgon och imorgon

350 Recensioner

4

Längd
17T 10min
Språk
Svenska
Format
Kategori

Romaner

Andra gillade också ...

Lyssna när som helst, var som helst

Kliv in i en oändlig värld av stories

  • 1 miljon stories
  • Hundratals nya stories varje vecka
  • Få tillgång till exklusivt innehåll
  • Avsluta när du vill
Starta erbjudandet
SE - Details page - Device banner - 894x1036
Cover for Imorgon och imorgon och imorgon
Cover for Imorgon och imorgon och imorgon

Betyg och recensioner

Samlade recensioner

4

Helhetsbetyg baserat på 350 betyg

Andra beskrev boken så här:

  • Hjärtevärmande

  • Bladvändare

  • Sorglig

Ladda ner appen för att vara med i snacket och lämna recensioner.

Mest populära

Visar 10 av 350

  • Susanne

    29 juli 2023

    Smart
    Hjärtevärmande
    Informativ
    Romantisk

    Nu är den slut och jag vet inte hur jag ska klara mig utan Sadie och Sam! Deras relation är på en annan nivå än någon annan jag läst om. Dialogen, spel- och musikreferenserna och personerna är perfekta. Skulle kunna läsa denna bok imorgon och imorgon och imorgon, var är omstartsknappen?

  • Maria

    3 juli 2023

    Bladvändare
    Mysig
    Smart
    Hjärtevärmande
    Sorglig

    Det börjar som en enkel och kul ungdomskildring som sakta övergår i existensiella tankar om kärlek, sorg, glädje och livet. Samtidigt kul om man är lite intresserad av spelande men det är absolut inte nödvändigt och om man tror att det bara handlar om spel blir man nog besviken. Väldigt bra inläst av Charlotta Jonsson.

  • Helen

    5 juli 2023

    Smart
    Hjärtevärmande
    Oförutsägbar
    Romantisk
    Sorglig
    Rolig

    En star 4a. En helt annorlunda bok där författaren väver in små ord och man ändrar sina förutfattade meningar, Älskar det. Är inte alls i gaming världen men ändå så fastnade jag totalt. Underbart att få använda fantasin utöver vanliga böcker. Bra genomtänkt story och ett mycket bra persongalleri. Bra skriven med vackert språk. Uppläsaren perfekt för boken. Jag kommer sakna boken och dess roller.

  • Josefine

    7 juli 2023

    Bladvändare
    Hjärtevärmande

    Jag dras in i storyn direkt och tycker mycket om karaktärerna. Som det så ofta är i berättelser med relationer i fokus så sker en del missförstånd och missar i kommunikationen som är lite frustrerande att ta del av, men samtidigt behöver det ju finnas skav för att det inte ska vara helt händelselöst. Oavsett är det väldigt lätt att tycka om denna bok tycker jag. Någonstans såg jag boken beskrivas som en kärlekshistoria och det kan jag väl till viss del hålla med om (bara man inte förväntar sig klassisk romkom) men framför allt handlar det om vänskap, och om att brinna för samma sak och hur det kan vara att samarbeta inom det området med dem som står en närmast. Väldigt fin läsupplevelse!

  • Mimmin och Mamman

    17 aug. 2023

    Bladvändare
    Inspirerande
    Hjärtevärmande
    Romantisk
    Sorglig
    Tankeväckande

    Den har nåt. Är inte särskilt intresserad av spel och den världen men likt ”The queen’s gambit” handlar den inte om spel utan andra saker. Relationer, drömmar, livet. Känns samtida och blir bara mer intressant tack vare hoppen i tid. Intressanta karaktärer allihopa.

  • GEBA

    2 aug. 2023

    Bladvändare
    Inspirerande
    Mysig
    Smart
    Hjärtevärmande
    Romantisk
    Sorglig
    Tankeväckande

    Älskade denna bok! Karaktärerna var välskrivna med djup i sig där man fick se deras svagheter och styrkor och författaren fick till komplexiteten i deras relationer väldigt bra. Ibland ville man bara skaka om huvudpersonerna så de fattade vad de höll på med, men tycker det är bra att författaren skapar sånna känslor i en. Ämnen så som rasism, sexism, depression, ångest m.m togs upp på ett bra sätt, alltid i relation till samhällsförändringarna och frågor som är aktuella för åren som går. Marx var en toppenskriven karaktär men hatten av till karaktären Dong Hyun.

  • Hanna

    28 juli 2023

    Smart

    Bra uppläsare

  • F

    20 sep. 2023

    Intressanta levande karaktärsporträtt. Trevliga referenser till datorspel, vilket uppskattades väl genom berättelsen. Men, det känns som det blir lite för mycket trampa vatten utan att ta sig framåt. Intresset avtog ju längre berättelsen pågick.

  • Åsa

    21 juli 2023

    Bladvändare
    Hjärtevärmande
    Sorglig

    Så bra, jag älskade att spela olika spel på 90 talet. Så denna boken var sådan nostalgi för mig. Fantastisk historia men jag tror man måste ha lite intresse för spel om man ska gilla den lika mycket som jag gjorde. Mycket bra uppläsare!!

  • Ingrid

    10 juli 2023

    Förvirrande

    Berättelsen grep inte alls tag i mig. Långtråkig med för mycket specialuttryck och sega beskrivningar av spel ….,