Förenligt med liv

16 Recensioner

4.6

Språk
Svenska
Format
Kategori

Fakta

Förenligt med liv

16 Recensioner

4.6

Språk
Svenska
Format
Kategori

Fakta

Andra gillade också ...

Lyssna när som helst, var som helst

Kliv in i en oändlig värld av stories

  • 1 miljon stories
  • Hundratals nya stories varje vecka
  • Få tillgång till exklusivt innehåll
  • Avsluta när du vill
Starta erbjudandet
SE - Details page - Device banner - 894x1036
Cover for Förenligt med liv
Cover for Förenligt med liv

Betyg och recensioner

Samlade recensioner

4.6

Helhetsbetyg baserat på 16 betyg

Andra beskrev boken så här:

  • Tankeväckande

  • Informativ

  • Bladvändare

Ladda ner appen för att vara med i snacket och lämna recensioner.

Mest populära

Visar 3 av 16

  • Lisa

    20 jan. 2023

    Motiverande
    Bladvändare
    Sorglig

    Otroligt välskriven bok om vad som hjälper människan att klara krig, katastrofer och svåra händelser!Spännande fakta knyts samman i berättelser. Man verkligen dras in i berättelserna och lär sig mycket om människans psyke.Faktiskt livsviktiga fakta om hur människor verkligen beter sig när det värsta av allt sker.Handlar om både barn, vuxen och professionella.Varje kapitel utgår, på något vis, från ett vattentema med namn såsom Tårar, Snö och Första flodvågen.Berättelser från fältsjukhus, terroristdåd och svåra händelser som aldrig får stora rubriker. Dold sorg.Den fysiska boken är väldigt fin gjord med stjärnhimlen på omslag och läsband.Alla borde läsa denna bok, speciellt dig med intresse för psykologiskt stöd vid svåra händelser, beredskap och samhällets motståndskraft vid en kris.Mina favoritberättelser var Systrar och En etnografisk studie. Barnets sorg och värld!En bok du vill ha läst och där kärleken till människan, det levande på vår sköra planet lyser igenom!

  • Karl

    21 jan. 2023

    Informativ
    Inspirerande
    Häpnadsväckande

    Mkt välskriva berättelser som kan läsas för sig och som du kan återkomma till! Passar fint i bokcirkel eller att läsa på egen hand. Författaren lyckas få in både livsavgörande psykologiska fakta, naturvetenskap, men också existentiella perspektiv.En bok med livskunskap som alla borde läsa. Den förtjänar verkligen att lyftas fram.Passar dig som gått igenom en svår händelse, dig som är närstående eller dig som jobbar med att ge stöd till barn och vuxna. Eller för dig som vill följa med bakom kulisserna vid stora katastrofer. Ja, det blir toppbetyg för denna läsning.

  • Anni

    14 feb. 2023

    Tankeväckande
    Bladvändare

    Fantastisk bok. Handlar om det svåraste och det djup mänskliga. Kommer nog läsa om flera kapitel igen. Tack till författaren för att jag fått läsa din bok och de tankar och insikter du så generöst delar med dig av.