Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Läs som du vill hela sommaren

Med en Storytel Reader för 999 SEK höjer du din läsupplevelse av tusentals e-böcker genom att koppla den till ditt vanliga Storytel-abonnemang

Storytel Reader

Med Storytel Reader har du alltid tillgång till ett helt bibliotek av e-böcker! Storytel Reader är lätt och skön att hålla i, och fysiska knappar gör det smidigt att bläddra till nästa sida även när man håller läsplattan i en hand. Tack vare den bakupplysta e-ink-skärmen kan man läsa i såväl solljus som totalmörker.

Storytel Reader håller även reda på dina bokmärken, och den generösa batteritiden varar i upp till fyra veckor vid normal användning! Kompatibel med ditt Storytelkonto*, så att du kan lyssna när du känner för det, och läsa när du föredrar att göra det. Beställ din Storytel Reader nu och säkra sommarens stora läsupplevelser!

Inom kort kan du beställa din Storytel Reader här.

Kommer snart!

Storytel Reader finns snart till försäljning i vår webbutik. Mer information finns i vår FAQ.

Läs mer