Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Maigret på semester - Georges Simenon

Maigret på semester

Maigret på semester

3.7925925925925927 135 5 Författare: Georges Simenon Inläsare: Björn Wahlberg
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Det är ett av de sällsynta tillfällen då Maigret har förmåtts att koppla av från tjänsten. Allt ser ut att arta sig på bästa sätt för honom, den lilla bretagnska kuststad där han vistas är ett paradis och musslorna är delikata. Men redan andra dagen läggs madame Maigret in på sjukhus i en hastigt påkommen blindtarmsinflammation. Under följande dagar försöker Maigret fördriva tiden med sjukhusbesök, långa ensliga promenader och ymnigt förtärande av traktens förrädiska vin. En lapp, som smugglats hemligt till honom på sjukhuset och som meddelar att en ung flicka där är hotad till livet, får honom emellertid att lystra. När flickan strax därefter dör under egendomliga omständigheter får Maigret ett tacksamt tillfälle att gripa sig an en mordhistoria, som visar sig vara ett av de mest svårlösta problem han ställts inför under sin långa tjänst.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Maigret: 28 Originaltitel: Maigret voyage Översättare: Gunnel Vallqvist

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bokförlaget Atlantis
Utgiven: 2017-03-30
Längd: 5T 47M
ISBN: 9789173538855

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Atlantis
Utgiven: 2016-10-23
ISBN: 9789173538909
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar