Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Maigret på nattklubb - Georges Simenon

Maigret på nattklubb

Maigret på nattklubb

3.703448275862069 145 5 Författare: Georges Simenon Inläsare: Björn Wahlberg
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
I Montmartre, där ljusreklamerna flammar på kvällen och turisterna trängs i kvarteren runt Place Pigalle, där den sista neonskylten släcks i småtimmarna och nattklubbarnas tristess avslöjas av det nyktra dagsljuset, där finner sig kommissarie Maigret en regntung dag. Han ska reda ut mordet på en vacker strip tease-dansös som polisen funnit strypt i sin lägenhet. Den döda visar sig vara nyckelfigur i ett drama som utspelas kring en rad tvivelaktiga existenser och vars trådar leder långt utanför Paris. Från sin strategiska punkt, den lilla sjaskiga nattklubben, dirigerar Maigret med sin vanliga orubbliga säkerhet spaningarna efter den gäckande skugga som sitter inne med gåtans lösning. Över den spännande jakten, som går från kafé till kafé, genom Montmartres trappor och prång, vilar en tjusande Parisstämning, som gör läsningen av Maigret på nattklubb till ett lika stort nöje för Paris-entusiasten som för deckarfantasten.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Maigret: 36 Originaltitel: Maigret au Picratt's Översättare: Gunnel Vallqvist

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bokförlaget Atlantis
Utgiven: 2017-03-30
Längd: 5T 11M
ISBN: 9789173538862

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Atlantis
Utgiven: 2016-10-23
ISBN: 9789173538916
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar