Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Min vän Maigret - Georges Simenon

Min vän Maigret

Min vän Maigret

3.568 125 5 Författare: Georges Simenon Inläsare: Björn Wahlberg
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Kommissarie Maigret drog en lättnadens suck då hans enformiga rutinarbete i polishuset vid Quai d'Orfèvres avbröts av ett telefonsamtal från en liten medelhavsö. En man hade blivit mördad, och fallet intresserar Maigret eftersom den döde hade talat om »min vän Maigret« strax innan han mördats. På ort och ställe kan Maigret konstatera att det strängt taget bara bouillabaissen och det fylliga vinet som är som de ska vara. För sällan har en så liten ö rymt så många sällsamma existenser. Där bland andra den förnäma 79-åriga bordellvärdinnan Justine, den otroligt alkoholiserade major Bellam, den levnadsglada whiskydrottningen mrs Wilcox, den folkskygge holländske målaren de Greef och hans artonåriga älskarinna. Alla spelar de en avgörande roll i den invecklade härva av brott som kommissarie Maigret med mästerskap reder ut.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Maigret: 31 Originaltitel: Mon ami Maigret Översättare: Gunnel Vallqvist

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bokförlaget Atlantis
Utgiven: 2017-03-30
Längd: 5T 6M
ISBN: 9789173538848

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Atlantis
Utgiven: 2016-09-23
ISBN: 9789173538893
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar