Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
En liten bok om mål - Cristopher Svensson,Stefan Söderfjäll

En liten bok om mål

En liten bok om mål

3.4347826086956523 23 5 Författare: Cristopher Svensson,Stefan Söderfjäll
Finns som e-bok.
Många upplever att uppsatta mål i arbetet är svåra att begripa, inte följs upp, inte känns relevanta eller meningsfulla, är för många och motsäger varandra – eller att de rentav inte existerar överhuvudtaget. Samtidigt visar forskning om mål i arbetslivet att målarbete är ett effektivt sätt att motivera och engagera, främja trivsel, minska stress och påverka prestationer positivt.Den här boken är en länk mellan forskning och arbetsliv som hjälper läsaren att: - förstå vad mål och målsättningsarbete är - särskilja olika typer av mål och när de lämpar sig - förstå skillnaden mellan individuella och gemensamma mål - förstå motivationsmekanismerna bakom effektiva mål - undvika olika fallgropar i målarbetet - tillämpa ett väl fungerande målarbete
Språk: Svenska Kategori: Ekonomi & Business Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Natur & Kultur
Utgiven: 2017-03-27
ISBN: 9789127822269
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar