Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Den sanna historien om Pinocchios näsa - Leif G.W. Persson

Den sanna historien om Pinocchios näsa

Den sanna historien om Pinocchios näsa

3.9062392278524647 2901 5 Författare: Leif G.W. Persson Inläsare: Peder Falk
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
'Den här romanen är en ond saga för vuxna barn och om det inte hade varit för den siste tsaren av Ryssland, Nikolaj II, Englands premiärminister Sir Winston Churchill, Rysslands president Vladimir Putin och kriminalkommissarie Evert Bäckström vid Västerortspolisen i Stockholm, skulle det som den handlar om aldrig ha hänt. I den meningen är det en berättelse om det samlade och slutliga resultatet av de handlingar som fyra män genomför över en period på mer än hundra år. Fyra män som aldrig träffade varandra, som förvisso levde sina liv i skilda världar, och där den äldste av dem blev mördad fyrtio år innan den yngste av dem ens var född. Och som så ofta förr, oavsett i vilket sällskap eller sammanhang som han nu har hamnat, är det också Evert Bäckström som kommer att sätta punkt för historien'
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Evert Bäckström: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2013-10-01
Längd: 18T 56M
ISBN: 9789173483025

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2013-09-17
ISBN: 9789100131234
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar