Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Väntarna - Cannie Möller

Väntarna

Väntarna

3.310344827586207 29 5 Författare: Cannie Möller Inläsare: Cannie Möller
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Flyktingförläggningen i det lilla samhället Bergås brinner. Zahin, vars ansökan om uppehållstillstånd nekats, blir snabbt misstänkt för att ha anlagt branden. Zara, som skiljts från sin familj under flykten från Afghanistan, gör sig redo att offra allt för dem hon älskar. Mira chockas av vad människor egentligen är kapabla till - och hur långt hennes egen bror är beredd att gå. Han är inte bara ett hot mot flyktingarna, utan också mot henne själv och den vuxne man hon inte kan låta bli att älska. Två parallella kärlekshistorier utspelar sig i en verklighet där minnen och fördomar kastar hotfulla skuggor över människor som vågar hoppas och ge varandra styrka att gå vidare. Människor som inte ger upp, samtidigt som Den Osynliga Motståndsrörelsen väntar på rätt tillfälle för nästa attentat ... Väntarna bygger på verkliga händelser och personer. De väntar alla på något: trygghet, familj, acceptans, kärlek. Hämnd.
Språk: Svenska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Hoi Audio
Utgiven: 2017-08-05
Längd: 8T 10M
ISBN: 9789176973608

Mer info om e-boken:

Förlag: Hoi Förlag
Utgiven: 2017-04-21
ISBN: 9789176973011
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar