Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Som från ingenstans - Aino Trosell

Som från ingenstans

Som från ingenstans

3.5405405405405403 37 5 Författare: Aino Trosell Inläsare: Torsten Wahlund
Finns som ljudbok.
Inga Lisa är bara tio år och ska besöka pappa i Mora. Mamma vinkar av henne på Stockholms Central. Det är fredag och mycket folk. Hon tänker på Therese som får träffa pappa jämt. Det är jobbigt. Plötsligt hör hon något i högtalaren ... Mora? Hon skyndar sig av tåget. Som fortsätter. Var är pappa? Mora skulle ju vara ändhållplats. Det är så mörkt och plötsligt har hon irrat bort sig. Hon vet inte vad hon ska göra och hon har tappat sin mobbe. Ingen vet var du är, eller hur? säger en farbror, jag är så glad. Du är i Hedemora nu. Hon är inte alls glad. Fast han vill ju inte visa henne några kattungar eller kaniner? Han är väl snäll, eller? Vad ska hon göra?
Språk: Svenska Kategori: Noveller Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Tundell Salmson Audio
Utgiven: 2013-09-01
Längd: 24M
ISBN: 9789187141508
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar