Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Den hemliga kvinnan - Anna Ekberg

Den hemliga kvinnan

Den hemliga kvinnan

4.060745762711864 14750 5 Författare: Anna Ekberg Inläsare: Eva Röse
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Louise lever ett bra liv med sin man på Christiansø där hon driver ett litet café. En dag mitt i sommarens högsäsong, dyker en främling upp och hävdar att Louise inte heter Louise utan att hon är Helene, hans fru som försvann tre år tidigare. Och efter DNA-prover står det klart: Louise är Helene. Röntgenbilder visar att hon har blivit brutalt misshandlad, något som kan leda till amnesi - minnesförlust. Men det finns ingen tvekan om att hon är Helene Söderberg. Gift med Edmund, mor till två barn och arvtagare till ett företagsimperium. Hon tvingas återvända till sitt gamla liv - ett liv som hon inte minns. Hon måste säga adjö till mannen hon älskar. Hon måste försöka ta reda på vad som hände den där natten för tre år sedan när hon försvann.
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Originaltitel: Den hemmelige kvinde Översättare: Lars Ahlström

Mer info om ljudboken:

Förlag: Massolit förlag
Utgiven: 2017-03-30
Längd: 14T 1M
ISBN: 9789176793305

Mer info om e-boken:

Förlag: Massolit förlag
Utgiven: 2017-03-27
ISBN: 9789176791899
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar