Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Snack Parrows intergalaktiska rymdbyrå för underliga mysterier och piratbestyr - Camilla Linde

Snack Parrows intergalaktiska rymdbyrå för underliga mysterier och piratbestyr

Snack Parrows intergalaktiska rymdbyrå för underliga mysterier och piratbestyr

4.304347826086956 23 5 Författare: Camilla Linde Inläsare: Marie Oliv
Finns som ljudbok.
Rymdpiraten Snack Parrow har fått ge upp sitt piratande och startar istället en rymdbyrå för att lösa mysterier. Av en slemmig humfurk köper han ett rymdskepp med kristallkrona för att kunna resa mellan galaxerna. Ett skeppsspöke blir kapten eftersom han själv inte kan köra skeppet. Tillsammans med kompanjonen Flax drar de ut på äventyr. Men resan blir kort, för rymdbaljan går sönder. De måste till Skrotplaneten för att skaffa reservdelar. Men Skrotplaneten vaktas av universums farligaste varelser: robotkaninerna. Ska de lyckas komma levande därifrån?
Språk: Svenska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Whip Media
Utgiven: 2017-03-09
Längd: 59M
ISBN: 9789188579065
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar