Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Hämnden - Rolf Norrman

Hämnden

Hämnden

3.335714285714286 140 5 Författare: Rolf Norrman Inläsare: Mats Eklund
Finns som ljudbok.
När Adam Vikman tackar ja till det attraktiva jobberbjudandet anar han inte vilken ödesdiger händelsekedja han och hans familj dras in i, händelser som leder till katastrof för familjen. Mäktiga spelare i svenskt näringsliv skyr inga medel för att nå sina mål och vanliga människor blir bara brickor i spelet. Sakta men säkert leder ett girigt och hänsynslöst manipulerande av naiva svenska politiker landet närmare och närmare ett inrikespolitiskt kaos. Men vad de inte räknat med är en journalists envisa efterforskningar och en ensam människas fixering vid hämnd och hur det kommer att påverka deras planer. När sedan mannen som rekryterat Adam hittas mördad i Stora Hamnkanalen i Göteborg leder också polisens undersökningar dem mot näringslivets topp ... Vem kan man lita på och vem går över lik för att få sin vilja igenom? Med hämnd som enda mål dras vi in i handlingen till Hämnden på ett omtumlande sätt. Ett tjugotal karaktärers livssituationer vävs skickligt samman i denna spänningsfyllda roman där gränserna mellan verklighet och fiktion systematiskt suddas ut.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Mannen utan ansikte: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Word Audio Publishing
Utgiven: 2017-04-12
Längd: 15T 21M
ISBN: 9789175237817
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar