Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Lyssnar din tonåring? - Charlotte Skoglund,Liria Ortiz

Lyssnar din tonåring?

Lyssnar din tonåring?

3.9705882352941178 68 5 Författare: Charlotte Skoglund,Liria Ortiz Inläsare: Johanna Hermann Lundberg
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Om tonårstiden är stökig och svår - hur kan man prata med sitt barn? Lyssnar din tonåring? vänder sig till föräldrar och anhöriga som oroar sig för att kommunikationen med de växande barnen inte är vad den varit. Som ibland tänker: 'Vi som hade en så fin relation, Vad har hänt? Vad gör jag för fel?', som oroar sig över tanken på att barnen kanske kommer att pröva alkohol, tobak eller droger, som med en klump i magen undrar: 'Hur ska det gå framöver?' Att komma till tals och att lyssna på varandra är inte det enklaste och det kan behövas hjälp och stöd för att hitta sätt att nå fram. Genom att använda dig av två beprövade metoder MI (motiverande samtal) och CRAFT (Community Reinforcement Approach and Family Training) kan du skapa ett bättre samtalsklimat hemma och på sikt åstadkomma förändringar i positiva riktningar både för dig, ditt barn och resten av familjen. De problem och svårigheter som ofta uppstår inom familjer under barnens tonårstid beskrivs utifrån biologiskt och psykologiskt synsätt. Aktuell hjärnforskning presenteras och många exempel, övningar och konkreta verktyg gör samtalsmetoderna begripliga och användbara.
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Natur & Kultur
Utgiven: 2017-10-20
Längd: 4T 26M
ISBN: 9789127822993

Mer info om e-boken:

Förlag: Natur & Kultur
Utgiven: 2017-01-07
ISBN: 9789127818507
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar