Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Ta plats! - Med ansvar och generositet - Mia Törnblom

Ta plats! - Med ansvar och generositet

Ta plats! - Med ansvar och generositet

4.255144032921811 486 5 Författare: Mia Törnblom Inläsare: Mia Törnblom
Finns som ljudbok.
Mia Törnblom har under tolv års tid lärt svenska folket allt om hur man skapar inre trygghet och stärker sin självkänsla. I denna bok fokuserar hon mer på prestation, på självförtroende, på hur vi tar plats med generositet och ansvar och hur vi skapar det liv vi längtar efter. Det räcker inte med att vara duktig och snäll, om ingen vet att vi finns kommer vi inte nå vår fulla potential. För att få det liv vi vill leva behöver vi ta plats. Vi behöver lära oss att skapa förtroende, övertyga och göra ett positivt intryck. Vilka känslor, tankar och associationer vill du ska väckas hos människor när de hör ditt namn? I Ta plats! lär Mia Törnblom ut en av vår tids mest aktuella och avgörande färdigheter: Konsten att ta plats med ansvar och generositet.
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2017-05-03
Längd: 6T 33M
ISBN: 9789176514627
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar