Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Hjärtats mörker - Jonas Moström

Hjärtats mörker

Hjärtats mörker

3.9696746921521777 5441 5 Författare: Jonas Moström Inläsare: Torsten Wahlund
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Några småpojkar som är ute och leker i skogen hittar en död kvinna. Kvinnan har blivit strypt, hennes kläder är sönderrivna och allting tyder på att det är ett sexmord. Den enda ledtråden efter mördaren tycks vara den röda Golf som setts lämna området strax efter mordet. Kvinnans mobiltelefon saknas, och kommissarie Johan Axberg och hans kollegor vid Sundsvallspolisen har inte mycket att gå efter när de tar upp jakten på mördaren. Samtidigt har Axbergs bäste vän läkaren Erik Jensen fått personliga problem. Äktenskapet med Sara har börjat knaka betänkligt i fogarna och Sara, som har tröttnat på att gå hemma och vara arbetslös, åker på skrivarkurs i Frankrike. Där har hon en affär med en annan, en affär som det visar sig kommer att stå både henne och familjen dyrt ...
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Johan Axberg: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2017-03-30
Längd: 12T 22M
ISBN: 9789174618402

Mer info om e-boken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2017-03-30
ISBN: 9789174611755
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar