Dalziels död - Reginald Hill

Dalziels död

Dalziels död

0.0 0 5 Författare: Reginald Hill
Finns som e-bok.
Explosiv spänning! När en polisman hör skottlossning i en sliten radhuslänga kallas Dalziel och Pascoe till platsen. Inget tyder på att någon befinner sig i huset, men då de närmar sig byggnaden exploderar den i ett stort eldhav. Dalziel blir allvarligt skadad och hamnar i koma. Pascoe klarar sig bättre men lämnas nu ensam att reda ut vad som låg bakom explosionen. Det visar sig att huset som sprängdes varit under bevakning av den brittiska antiterrorgruppen. I huset hittas stora rester av sprängmedel och tre döda kroppar, förmodligen terrorister som planerat något. Men vad? Samtidigt skickas en film ut till nyhetsbyråer; filmen visar hur en man som i medierna uttryckt sympati för ett terroristdåd blir halshuggen av några som påstår sig vara "de nya korsriddarna". Debatten i brittiska medier har varit hätsk efter bombdåden i London några år tidigare, och nu tar den fart igen. Dalziels död publicerades första gången 2007.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Dalziel & Pascoe: 22 Originaltitel: The Death of Dalziel Översättare: Boel Unnerstad

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Forum
Utgiven: 2016-02-01
ISBN: 9789137148274
Kommentarer

Ha alltid en bra bok på gång – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar