Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Svenska miljardärer - Sven-Olof Johansson - Birgitta Forsberg

Svenska miljardärer - Sven-Olof Johansson

Svenska miljardärer - Sven-Olof Johansson

3.7807486631016043 187 5 Författare: Birgitta Forsberg Inläsare: Torsten Wahlund
Finns som ljudbok.
Del 9: Sven-Olof Johansson. I Svenska miljardärer får du möta tio svenskar som alla byggt en egen förmögenhet om minst en miljard kronor - i flera fall betydligt mer. Men färden dit har sällan varit rak. Motgångar och maktstrider har ofta varit legio. Vissa har spelat högt genom att låna stora summor och ta svindlande risker. Några har tidvis balanserat på ruinens brant. Deras liv är därför inte bara en berättelse om framgång utan också om prövningar och misslyckanden och - inte minst - om vad som kan åstadkommas genom hårt arbete, envishet och lite tur.
Språk: Svenska Kategori: Biografier Serie: Svenska miljardärer: 9 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2017-02-17
Längd: 1T 22M
ISBN: 9789174618334
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar