Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Svenska miljardärer - Erik Penser - Birgitta Forsberg

Svenska miljardärer - Erik Penser

Svenska miljardärer - Erik Penser

3.7374517374517375 259 5 Författare: Birgitta Forsberg Inläsare: Torsten Wahlund
Finns som ljudbok.
Del 4: Erik Penser. I Svenska miljardärer får du möta tio svenskar som alla byggt en egen förmögenhet om minst en miljard kronor - i flera fall betydligt mer. Men färden dit har sällan varit rak. Motgångar och maktstrider har ofta varit legio. Vissa har spelat högt genom att låna stora summor och ta svindlande risker. Några har tidvis balanserat på ruinens brant. Deras liv är därför inte bara en berättelse om framgång utan också om prövningar och misslyckanden och - inte minst - om vad som kan åstadkommas genom hårt arbete, envishet och lite tur. Miljardärerna berättar själva om bakgrunden till sina framgångar. Hur tjänade de sina första miljoner? Vilka affärer blev avgörande för det stora steget mot miljarden? Vad har de för råd och tips? Deras historier ger intressanta och många gånger underhållande inblickar i en för många okänd värld av pengar och makt. Affärsbekanta, vänner och ovänner bidrar till nyanserade porträtt av en samling ovanliga män som har lite gemensamt utöver framgång och rikedom. BIRGITTA FORSBERG är reporter på Affärsvärlden och har gjort sig ett namn som en av våra bästa grävande ekonomijournalister.
Språk: Svenska Kategori: Biografier Serie: Svenska miljardärer: 4 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2017-02-06
Längd: 1T 38M
ISBN: 9789174618280
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar