Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Så nära barfota - Marie Hedegård

Så nära barfota

Så nära barfota

3.955631399317406 586 5 Författare: Marie Hedegård Inläsare: Katarina Lundgren-Hugg
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Ellen sover alltid med trosorna på. Hon vill inte att hennes man tar i henne längre. Som nygifta flyttade de in i radhuslängan. Nu när båda barnen är utflyttade är omställningen smärtsam för Ellen och då kommer så småningom kollapsen. Ellen har funnits till för andra och glömt bort sig själv och känner sig vilsen och uppgiven. På vilket sätt behövs hon när barnen sällan hör av sig? En dag får hon ett mejl från sin väninna Lana, som förälskat sig i en afrikansk man och vägen tillbaka till drömmarna och livslusten visar sig gå via en by på landsbygden i Ghana. Där tvingas Ellen att slänga sina fotriktiga sandaler och börja leva. Utanför hemmet finns både lockelser och lindring. Detta är Ellens resa. En bok att känna igen sig i och att inspireras av.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Word Audio Publishing
Utgiven: 2017-08-21
Längd: 11T 43M
ISBN: 9789175238760

Mer info om e-boken:

Förlag: Leemos Förlag
Utgiven: 2016-12-05
ISBN: 9789198378207
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar