Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Förändringsprocess i fyra steg - Utdrag ur OBM i praktiken - Rolf Olofsson,Kenneth Nilsson

Förändringsprocess i fyra steg - Utdrag ur OBM i praktiken

Förändringsprocess i fyra steg - Utdrag ur OBM i praktiken

2.0 1 5 Författare: Rolf Olofsson,Kenneth Nilsson
Finns som e-bok.
Hur får man med sig medarbetare i förändringsarbete? Vilka nyckelbeteenden leder till bättre resultat? Hur kan feedback öka prestationer och minska stress? OBM (Organizational Behavior Management) bygger på psykologisk forskning om vad som verkligen påverkar människors beteenden. OBM ger dig kraftfulla verktyg för att bland annat: •Motivera medarbetare •Ökar effektiviteten •Förbättra arbetsklimatet •Utveckla en organisations värdegrund •Förbättra kundbemötandet •Förbättra samarbetet mellan kollegor •Utveckla chefer och ledningsgrupper •Skapa en säker arbetsplats Denna utgåva innehåller kapitlet "Förändringsprocess i fyra steg" ur OBM i praktiken. Kapitlet innehåller en tydlig strategi och arbetsprocess för OBM med målet att utveckla och förändra förutsättningarna i en organisation. OBM i praktiken är skriven för alla som arbetar med verksamhetsutveckling och ledarskap, samt för studerande inom psykologi, ledarskap och organisation. Boken är en fristående fortsättning på Beteendeanalys i organisationer (2010).
Språk: Svenska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Natur & Kultur
Utgiven: 2016-04-15
ISBN: 9789127817432
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar