Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
LANDA I KROPPEN - Mental avslappning och avspänning - Camilla Gyllensvan

LANDA I KROPPEN - Mental avslappning och avspänning

3.947019867549669 302 5 Författare: Camilla Gyllensvan Inläsare: Camilla Gyllensvan
Finns som ljudbok.
Stanna upp och landa i din kropp, ta ett djupt andetag och slut ögoneni värld som går allt fortare kan vi ibland behöva ta en paus och landa i oss själva. Låta vår kropp slappna av och våra tankar att stillas. När du slappnar av på det här sättet ger du dig själv en stunds återhämtning, din andning blir lugnare och du kan minska smärta och värk. Efteråt kan du känna dig bekvämt avslappnad och ha lättare att fokusera dina tankar eller om du väljer att lyssna innan du somnar så kan du fortsätta slappna av på egen hand eller med ett av våra sömn program. Det här programmet kan du lyssna till när helst du behöver och det tar bara en liten stund. Det här är en guidad Mental avslappning för återhämtning, ökad närvaro och inre lugn. Du kan använda den för att släppa på spänningar, stress eller smärta. Efteråt kommer du känna dig utvilad, mer fokuserad och mer grundad efter du lyssnat till denna inspelning och kan med fördel användas flera gånger under dagen. När du lyssnar på den här inspelningen regelbundet innan du skall somna eller om du vill ta en powernap mitt på dagen kommer du troligen att märka skillnad redan efter ett par gånger. Camilla Gyllensvan är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer. Hon arbetar med att utbilda i Kommunikation och Ledarskap samt håller Internationella NLP Program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning och hypnos som komplement till coaching med goda resultat.
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling

Mer info om ljudboken:

Förlag: Numberoneyou
Utgiven: 2017-01-19
Längd: 15M
ISBN: 9789177470175
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar