Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Mörk jord - Ann Cleeves

Mörk jord

Mörk jord

3.9441141498216408 841 5 Författare: Ann Cleeves Inläsare: Harald Leander
Finns som ljudbok.
Under den mörka vintern på Shetlandsöarna framkallar det häftiga regnet ett jordskred som får vattenmassor och lervälling att sprida sig över vägen från Lerwick till Sumburgh och ut mot havet. När Jimmy Perez kör till en väns begravning får han syn på en stuga som demolerats av vattenmassorna. Han utgår först från att stugan är övergiven, men när han går in hittar han en död kropp: en mörkhårig kvinna i röd klänning. Perez föreställer sig att den döda kvinnan liksom han själv har sina rötter i medelhavsområdet och blir snart besatt av att ta reda på vem hon var. Så småningom kommer det fram att hon sannolit blivit mördad och att hon var död redan innan jordskredet nådde huset och Perez är beredd att göra allt för att ta reda på hennes identitet - och hur hon dött. Mörk jord är den totalt sett sjunde boken i Ann Cleeves Shetland-serie och del tre i den nya kvartetten.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Andra Shetlandskvartetten: 3 Översättare: Jan Järnebrand

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2017-05-16
Längd: 11T 6M
ISBN: 9789176514832
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar