Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Brev till en nybliven förälder : Ett feministiskt manifest i femton punkter - Chimamanda Ngozi Adichie

Brev till en nybliven förälder : Ett feministiskt manifest i femton punkter

Brev till en nybliven förälder : Ett feministiskt manifest i femton punkter

4.327586206896552 232 5 Författare: Chimamanda Ngozi Adichie Inläsare: Moa Gammel
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Kära Ijeawele. Vilken lycka. Och vilka fina namn: Chizalum Adaora. Hon är ljuvlig. Så inleder Chimamanda Ngozi Adichie sitt brev till en väninna som just fått en dotter. Ett varmt och inspirerande brev som består av femton råd till nyblivna föräldrar. Vad är en feministisk förälder? Hur ser ett jämställt föräldraskap ut? Hur lär man sitt barn att bli tryggt i sig själv och inte låta sig begränsas av andras förutfattade meningar? Adichies råd utgör en nyanserad och kärleksfull påminnelse om hur viktigt det är att vi tar ansvar för de värderingar vi förmedlar till nästa generation. Med Brev till en nybliven förälder följer Chimamanda Ngozi Adichie upp succén med Alla borde vara feminister, ett personligt manifest som 2015 delades ut till samtliga gymnasieskolor i Sverige, i ett projekt initierat av Sveriges Kvinnolobby och Albert Bonniers Förlag. "Sätt den i händerna på alla föräldrar oavsett om de uppfostrar flickor eller pojkar! Texten är både klok och underhållande." Dagens Nyheter Översättare: Emö Malmberg, Formgivare: Sara R. Acedo
Språk: Svenska Kategori: Fakta Originaltitel: Dear Ijeawele, or a Feminist Manifesto in Fifteen Suggestions Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2017-03-07
Längd: 1T 8M
ISBN: 9789176514979

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2017-03-07
ISBN: 9789100172862
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar