Karma och relationer - Alexandra Harra,Carmen Harra

Karma och relationer

Karma och relationer

4.055555555555555 18 5 Författare: Alexandra Harra,Carmen Harra
Finns som e-bok.
Gammal visdom och new age-tankar kombineras med moderna psykologiska insikter Kärleken är det karmiska botemedlet för varje sår, splittring, missförstånd, konflikt och svek. I den här boken delar Carmen Harra och Alexandra Harra med sig av sina kunskaper om det mänskliga psyket och metafysik, sina erfarenheter av terapi och coaching och egna upplevelser, för att hjälpa dig att reda ut trassliga relationer av alla de slag och få ut så mycket som möjligt av dem. Boken ger dig: - Förståelse för de fyra olika typerna av relationer - Kunskap om livet efter detta och pånyttfödelse - Instruktioner för hur du räknar ut din numerologiska födelsekod ... och mycket mer!
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Originaltitel: The Karma Queen’s Guide to Relationships Översättare: Cicci Lyckow Bäckman

Mer info om e-boken:

Förlag: Massolit förlag
Utgiven: 2017-01-12
ISBN: 9789187505805
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar