Vi, och vår partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används enligt vår policy.

Okej
Provlyssna
Använd DINA superkrafter - vägledd meditation för BARN - Cathrin Nilsson

Använd DINA superkrafter - vägledd meditation för BARN

4.117647058823529 51 5 Författare: Cathrin Nilsson Inläsare: Cathrin Nilsson
Finns som ljudbok.
Vi alla har superkrafter inom oss, alla! Superkrafter som du kan ta fram och använda när du vill. Genom att lyssna på min vägledda meditation kommer du stärka dig själv till att kunna ha det som är viktigt för dig, hur det än ser ut i ditt liv. Du kommer också få göra en hemlig superknapp, som bara du vet om, som du kan använda närsomhelst när du behöver extra superkrafter. När du lyssnar på 'dina Superkrafter' så kommer du stärka din självkänsla och vara trygg i alla situationer och det kommer ge dig fantastiska resultat - i alla områden i livet! Du kan med fördel lyssna på den här meditationen varje dag under 21 dagar och öva på din superknapp (ankare) om och om igen, tills det blir en naturlig del i ditt liv. Genom stärkande suggestioner kommer du få tillgångar att ta fram dina superkrafter och skapa ett liv där du alltid kan känna dig trygg, stark och att du vågar göra saker som du annars inte vågat göra i ditt liv. Denna vägledda meditation är skapad för att stärka barns självkänsla och tron på sig själv, helt fri från krav och prestation. Denna vägledda meditation kan användas om och om igen, när helst barnet vill vila och stärkas mentalt eller bara lyssna. Du som vuxen kan göra denna meditation tillsammans med barnet. Ni väljer. Cathrin Nilsson är utbildad lärare, NLP Master, hypnosutförare och mental tränare. Hon har författat fler olika självhypnoser,vägledda mentala tränings ljudböcker och är en av Sveriges mest framstående föreläsare inom att skapa finansiellt överflöd.
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling

Mer info om ljudboken:

Förlag: Numberoneyou
Utgiven: 2017-01-05
Längd: 15M
ISBN: 9789177470694
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar