Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Där satan har sin tron - Unni Lindell

Där satan har sin tron

Där satan har sin tron

3.9654676258992807 695 5 Författare: Unni Lindell Inläsare: Magnus Roosmann
Finns som ljudbok.
I ett ödsligt hus utanför Oslo har en hämndplan satts i verket. Någon för bort män, som senare återfinns brutalt mördade. Femton år tidigare försvann en sexårig flicka i Oslo och polisen har beslutat att återuppta utredningen. Kriminalinspektör Marian Dahle, som varit sjukskriven och fortfarande är både fysiskt och psykiskt plågad, får i uppdrag att tillsammans med en pensionerad psykolog se med nya ögon på fallet. Men när Marian Dahle hittar spår som binder samman det gamla försvinnandet med de nya morden behåller hon upptäckten för sig själv – och får en mycket farlig fiende efter sig.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Cato Isaksen: 11 Översättare: Margareta Järnebrand

Mer info om ljudboken:

Förlag: Piratförlaget
Utgiven: 2017-04-12
Längd: 14T 55M
ISBN: 9789164233585
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar