Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Ensamfararen - Maria Isacsson

Ensamfararen

Ensamfararen

3.589041095890411 146 5 Författare: Maria Isacsson Inläsare: Monica Einarsson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Valdemars och Sagas vägar korsas - vid första anblicken ett obetydligt möte. Han snubblar på en stig i Observatoriehöjden i Vasastan och hon räcker den äldre mannen en hjälpande hand. Strax därefter blir Sagas pappa oväntat sjuk. Det står snart klart att pappans sjukdom inte kan förklaras med naturliga orsaker. Samtidigt drabbas ytterligare personer i Sagas närhet av sjukdom och dödsfall under oklara omständigheter. Händelserna skrämmer och väcker frågor: Hur väl känner Saga egentligen människorna i sin närhet? Vem är det som tar sig in i hennes lägenhet när hon inte är hemma? Och vem är mannen som ger sig ut ensam i sin båt sent om kvällar och nätter? Svaren söker sig bakåt i tiden. En tragisk händelse för länge sedan avslöjar sig, som ställer Saga inför svåra vägval. Allt verkar bottna i ett starkt behov av hämnd. Invid hennes sida finns Valdemar, som själv brottas med skuld och sorg. Går det förlutna att förlåta? Maria Isacssons debutroman Ensamfararen utspelar sig till stor del på västkusten där Maria föddes. I dag bor hon med man och två barn i Vasastan i Stockholm - i samma stadsdel som Saga och Valdemar i boken bor. Maria Isacsson arbetar inom kommunikationsbranschen.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Hoi Audio
Utgiven: 2017-01-26
Längd: 10T 15M
ISBN: 9789176979167

Mer info om e-boken:

Förlag: Hoi Förlag
Utgiven: 2017-01-21
ISBN: 9789175578118
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar