Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Mellan öarna i de långa sunden - Jonas Modig

Mellan öarna i de långa sunden

Mellan öarna i de långa sunden

2.6666666666666665 3 5 Författare: Jonas Modig
Finns som e-bok.
Jonas Modigs nya diktsamling Mellan öarna i de långa sunden rör sig mellan det naturlyriska och allmänmänskliga. Årstider kommer, vänner lämnar och det outsägliga är oss samtidigt alldeles nära. Var gömmer sig de tidigt bortresta, som lämnade adresser och blev tysta. Var är de, vart tog de vägen som bytte namn och bostadsort, som bleknade i minnet, övergavs av tiden eller samhället eller som bara gled in i stilla obestämda liv, lätt sammanfattade i nekrologer, när det nu en gång blivit dags för det. De åldras inte, om du återser dem ser du dem som de var för länge sedan.
Språk: Svenska Kategori: Lyrik Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Norstedts
Utgiven: 2017-01-30
ISBN: 9789113079608
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar