Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Döden går på cirkus - Jan Mårtenson

Döden går på cirkus

Döden går på cirkus

3.6431535269709543 482 5 Författare: Jan Mårtenson Inläsare: Tomas Bolme
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
I Döden går på cirkus äter Homan lunch på loppmarknaden i Paris när en vacker flicka slår sig ner vid bordet. Hon väntar på någon som inte kommer; och hon är rädd. Handlingen rullar genom ett charmfullt Paris. Till Oscar Wildes dödsrum, till Chopins grav. Och där försvinner den blonda flickan för att dyka upp i Gamla stan. Någon har dött på gamla Djurgårdscirkus, en ung kvinna har störtat ur sin trapets. Olyckshändelse säger polisen. Mord säger andra. Och Homan blir indragen bland djurdressörer och akrobater, luftartister och clowner. För att inte tala om miss Cobra, den vackra ormtjuserskan. Döden går på cirkus är en fascinerande och spännande vandring genom Gamla stans gränder, Djurgårdens kulturhistoria och cirkusvärlden med sina traditioner, seder, sin hierarki och sitt språk. Och matrecept förstås! Gavs ut första gången 1978. Omslagsformgivare: Ilse-Mari Berglin
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Homandeckare: 6 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2017-08-03
Längd: 8T 41M
ISBN: 9789176515440

Mer info om e-boken:

Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgiven: 2013-02-07
ISBN: 9789146223320
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar