Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Relationer ombord - Drömmar, konflikter och möjligheter till havs - Marie Blomqvist

Relationer ombord - Drömmar, konflikter och möjligheter till havs

Relationer ombord - Drömmar, konflikter och möjligheter till havs

5.0 1 5 Författare: Marie Blomqvist
Finns som e-bok.
Utmaningar, frihet och vardagen till sjöss. Drömmen om frihet och äventyr får folk att ge sig av från vardagen, men vad händer med och mellan människor som tillsammans ska förverkliga drömmen om långseglingen? Det blir ofta ganska laddat när vi gått ombord! I Relationer ombord berättar kvinnor och män öppenhjärtigt och självutlämnande om vad de upplevt, mest på långsegling men också under hemmasegling. Det handlar om drömmen om en annan livsstil, om ledarskap och könsroller ombord, om vad som händer med förhållandet och vänskapen, om ekonomin, om när den ena följer med för att uppfylla den andres dröm och om det finns ett liv efter en jordenruntsegling. Marie Blomqvist har seglat sedan tonåren. Till vardags arbetar hon som managementkonsult.
Språk: Svenska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgiven: 2015-07-01
ISBN: 9789146227533
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar