Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Det man inte vet - Alice LaPlante

Det man inte vet

Det man inte vet

0.0 0 5 Författare: Alice LaPlante
Finns som e-bok.
Jennifer White är en framgångsrik handkirurg. I samband med pensioneringen drabbas hon av en hastigt accelererande demenssjukdom. Hennes dagar blir mer och mer skräckinjagande när dygnet faller i bitar. När bästa väninnan Amanda hittas ihjälslagen i sitt hem blir Jennifer dessutom genast misstänkt. Väninnan har fått fyra fingrar professionellt avlägsnade från sin hand. Men Jennifers minnesförlust försvårar polisens utredning. Är demensen lika delar ett skydd mot det förflutna som ett hinder från att minnas? Att den livslånga vänskapen mellan de två kvinnorna innehåller mörkare stråk blir alltmer uppenbart. Det man inte vet är en suggestivt laddad skildring av en människa på gränsen mot kaos, när demensen kommer i vågor och man ännu kan förstå att man inte vet.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Originaltitel: Turn of Mind Översättare: Molle Kanmert Sjölander

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2013-01-02
ISBN: 9789100137304
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar