Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Död för mödan - Anders Jonason

Död för mödan

Död för mödan

3.0 1 5 Författare: Anders Jonason
Finns som e-bok.
En kvick och spännande detektivroman i Stockholmsmiljö. Mats Kollak väger 86 kilo, är 1 och 88 lång och urstark. Han är tuffare än de flesta i Sverige, men också en klok karl. Hans bilverkstad vid Karlaplan brinner upp och han själv får ett hårt slag i skallen. För detta blir Mats Kollak lömsk på sin kompanjon, förmånstagare till både brand- och livförsäkring. (Kompanjonen har dessutom Kerstin, en av stadens snyggaste rödhåriga blondiner.) Tråkigt nog går det emellertid illa för kompanjonen men därför blir det inte lättare för Kollak. Peter von Ouden, Gustaf Stiernhielm och andra prydnader för stadens förgyllda slum lägger rediga krokben för honom. Ingen hjälp har han heller av den mystiske gamle finansmannen i Lärkstan, som kanske vet alltihop. Det behövs Dick Mattssons detektiva begåvning för att till sist hugga av knuten, medan solen går upp över en laddad konfrontation i en Strandvägsvåning. Död för mödan utkom för första gången 1959 och är en kvick och spännande detektivroman i rafflande Stockholmsmiljö.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Dick Mattsson: 3 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2015-05-04
ISBN: 9789100150976
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar