Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Slavhandlarna - Olov Svedelid

Slavhandlarna

Slavhandlarna

4.0 1 5 Författare: Olov Svedelid
Finns som e-bok.
Vet du att det förekommer slavhandel i dagens Stockholm? Roland Hassel vet det inte heller förrän han under ett spaningsuppdrag ramlar över ett gäng utarmade och hemlösa invandrare. De är illegal arbetskraft som får städjobb, diskjobb och slabbjobb som ingen annan vill ha. De utnyttjas samvetslöst av smarta skojare som gör stora pengar på dem. Typiskt för Hassel är att han alltid driver sina uppdrag in i det livsfarliga. Den skräcknatt han tvingas vara med om blir en upplevelse som läsaren sent kommer att glömma. Olov Svedelid, född i Stockholm 1932, är en mångsidig författare med en stor läsekrets i alla åldrar. Slavhandlarna utkom för första gången 1979.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Roland Hassel: 6 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Forum
Utgiven: 2015-12-23
ISBN: 9789137147666
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar