Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Den sovande spionen - Camilla Grebe,Paul Leander-Engström

Den sovande spionen

Den sovande spionen

3.942857142857143 1365 5 Författare: Camilla Grebe,Paul Leander-Engström Inläsare: Shanti Roney
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Pulshöjande aktuell thriller! Grebe & Leander-Engström är tillbaka med en ny spionthriller av internationell kvalitet, med Stockholm i händelsernas centrum. Tom Blixen har återvänt till Sverige efter många år i Ryssland. Han börjar arbeta på kraftbolaget Swekraft och efter ett märkligt möte med en högt uppsatt rysk tjänsteman insjuknar Swekrafts vd Knut Svedberg i vad som visar sig vara dödlig poloniumförgiftning. Misstankarna riktas omedelbart mot Ryssland. Samtidigt aktiveras ett antal sovande ryska agenter i Sverige - människor som i åratal levt i tron att deras uppdrag var över i och med Sovjetunionens kollaps. Det som först ser ut att vara ett lönnmord utvecklas snabbt till någonting helt annat, nr ett av Sveriges största kärnkraftverk utsätts för ett sabotage. Tom Blixen och den fd säkerhetspolisen Sonny Hellkvist tar upp jakten på förövaren för att avvärja en internationell konflikt mellan Sverige och Ryssland och stoppa en potentiell kärnkraftskatastrof. Den sovande spionen är den tredje delen i Moskva Noir och utkommer i samband med 30-årsdagen av Tjernobylkatastrofen.
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Serie: Moskva Noir: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Massolit förlag
Utgiven: 2016-12-22
Längd: 12T 25M
ISBN: 9789176791400

Mer info om e-boken:

Förlag: Massolit förlag
Utgiven: 2016-12-22
ISBN: 9789176791448
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar