Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Det går an - Carl Jonas Love Almqvist

Det går an

Det går an

3.8551724137931034 145 5 Författare: Carl Jonas Love Almqvist Inläsare: Gudrun Schyman
Finns som ljudbok.
Denna CJL Almqvists bok från 1839 är en i högsta grad levande klassiker. Boken tilldrar sig under en resa från Stockholm över Mälaren och sedan vidare med häst och vagn genom ett sommarvackert Sverige. Denna roman om en ung viljestark kvinna och det som skall bli hennes livs kamrat kan betraktas som det första litterära verket i Sverige av betydelse. Gudrun Schyman är en av vår tids mest kända politiker. Vad som ändå är viktigast i detta sammanhang är att hon är en ovanligt talangfull uppläsare, där hennes engagemang skänker framställningen ytterligare en dimension.
Språk: Svenska Kategori: Klassiker Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Adelphi Audio
Utgiven: 2007-08-01
Längd: 3T 59M
ISBN: 9789185637362
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar