Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Det övernaturliga - Noveller ur Vintermörker - Åke Edwardson

Det övernaturliga - Noveller ur Vintermörker

Det övernaturliga - Noveller ur Vintermörker

3.217391304347826 92 5 Författare: Åke Edwardson Inläsare: Torsten Wahlund
Finns som ljudbok.
När han skulle kliva in i bilen tyckte såg han en skugga vid den vänstra husgaveln. Det var någon där. Han såg rörelsen. Han kände isen i kroppen igen, en fruktansvärd kyla som försvann på sekunder. Denna novellsamling, som innehåller sju spänningsberättelser, Personligt telegram, Återvändaren, Barnen i snön, Fönstret, Mannen som aldrig blev rädd, Öppna så får du se och Men det var långt härifrån, har ett gemensamt tema som drar åt det övernaturliga. Det där vagt skrämmande som inte riktigt går att förklara. Åke Edwardson är en folkkär och mångsidig författare. Mest känd är han för sin prisbelönta och kritikerrosade kriminalserie om kommissarie Erik Winter.
Språk: Svenska Kategori: Noveller Serie: Vintermörker: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2016-12-02
Längd: 4T 31M
ISBN: 9789176514009
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar