Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Winter - Noveller ur Vintermörker - Åke Edwardson

Winter - Noveller ur Vintermörker

Winter - Noveller ur Vintermörker

3.4761904761904763 84 5 Författare: Åke Edwardson Inläsare: Torsten Wahlund
Finns som ljudbok.
Ingen visste någonting. Ingen kunde ens än gång komma ihåg Charlotte Sander. Det var som om hon aldrig hade funnits … I denna novellsamling, som innehåller sju minideckare, Vintermörker, Nästan ett leende, En första gång för allt, Och sedan såg jag dig på balkongen, På vår tröskel står, Större än livet och Viareggio, möter vi kommissarie Erik Winter och hans kolleger vid Göteborgspolisen när de utreder märkliga mordfall, mystiska försvinnanden och vad som egentligenmhände Charlotte – den ensammaste människan på jorden. Åke Edwardson är en våra mest folkkära och mångsidiga författare, känd för den prisbelönta och kritikerrosade kriminalserien om just kommissarie Erik Winter.
Språk: Svenska Kategori: Noveller Serie: Vintermörker: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2016-12-02
Längd: 5T 56M
ISBN: 9789176513996
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar