Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
200 Expresstips för att må bra - Lena Oetterli,Else-Marie Lundin

200 Expresstips för att må bra

200 Expresstips för att må bra

2.919191919191919 99 5 Författare: Lena Oetterli,Else-Marie Lundin Inläsare: Lena Oetterli
Finns som ljudbok.
Friskvårdsterapeuten Lena Oetterli och journalisten Else Marie Lundin, båda kända från Expressen, visar i 200 Expresstips för att må bra vägen till ett harmoniskt och mer välmående liv. Bokens tips är uppdelade efter årstiderna, och vi får bl. a. lära oss hur vi med enkla medel: Härdar immunförsvaret, Kommer i form till sommaren, Tacklar höstdepressionen, Snuvar tidstjuven och hittar självförtroendet. Här finns något för alla! Tipsen går lätt att anpassa till det dagliga schemat. Vad sägs till exempel om att ta ett ”promenadmöte” en dag då solen skiner?
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Earbooks
Utgiven: 2008-01-01
Längd: 1T 41M
ISBN: 9789185823499
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar