Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Kattjakt - Emma Vall

Kattjakt

Kattjakt

3.490748189863234 1243 5 Författare: Emma Vall Inläsare: Frida Hallgren
Finns som ljudbok.
Utsiktstornet på Norra berget i Sundsvall sprängs. Kan det vara ett terroristbrott som vissa misstänker? Men vem är den döda kvinnan som man hittar under rasmassorna? Råkade hon bara vara på fel plats vid fel tidpunkt? Amanda Rönn, som flytt sitt lärarjobb och hopplösa förhållande för ett sommarvikariat på Sundsvalls-Posten i sin gamla hemstad, börjar tvivla både på sina journalistkollegors och på polisens teorier. Vad är det för stor svart katt som den dödas lilla dotter talar om? Och vad betyder den otäcka teckningen som hon ger till Amanda? Kattjakt är Emma Valls första bok i en serie på fem kriminalromaner som utspelar sig i Sundsvall med Amanda Rönn som huvudperson. Emma Vall är pseudonym för de tre författarna Maria Herngren, Eva Swedenmark och Annica Wennström.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Amanda Rönn: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2016-11-21
Längd: 9T 15M
ISBN: 9789174617467
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar