Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Kvinna med födelsemärke - Håkan Nesser

Kvinna med födelsemärke

Kvinna med födelsemärke

3.771717171717172 990 5 Författare: Håkan Nesser Inläsare: Håkan Nesser
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Lösningen till mordgåtan ligger dold djupt i det förflutna ”Hon betraktade namnen. Studerade dem ett och ett. Hon hade redan bestämt vem som skulle bli den förste, men låtsades ändå överväga det hela en gång till. Så drog hon en suck av tillfredsställelse och ringade in honom med en dubbel röd cirkel. Tände en cigarrett och började gå igenom scenariot.” En rad män nedskjutna av en mördare som agerar med osviklig precision. Vilka är orsakerna bakom dessa kallblodiga dåd? Vad betyder musiken som spelas i offrens telefoner? Kommissarie Van Veeteren gräver sig motvilligt djupare och djupare ned i ett fall där händelsekedjan löper långt tillbaka – en hel livstid. Kvinna med födelsemärke är den fjärde i Håkan Nessers flerfaldigt prisbelönta kriminalserie. ”Nesser är helt enkelt en av våra allra bästa berättare, oavsett genre, med ett lika brett som diskret utnyttjat register.” Expressen Omslagsformgivare: John Eyre
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Van Veeteren: 4 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2017-04-01
Längd: 9T 26M
ISBN: 9789176513880

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2015-07-01
ISBN: 9789100157692
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar