Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Stark och smärtfri med Mental träning - Camilla Gyllensvan

Stark och smärtfri med Mental träning

Stark och smärtfri med Mental träning

4.011111111111111 90 5 Författare: Camilla Gyllensvan Inläsare: Camilla Gyllensvan
Finns som ljudbok.
Stark och smärtfri Mental träning för att släppa värk och smärta Under perioder kan i uppleva smärta och värk pga stress eller annan mental påfrestning. En del av oss kan uppleva kroniska tillstånd där värk är en del avvardagen. Den här inspelningen kan hjälpa dig slappna av och minska smärtnivån, det kan vara smärta i kroppen, huvudet eller annan fysisk smärta som du vill minska. Att träna oss i att slappna av och acceptera smärtan hjälper många att uppleva mindre smärta. Och den här övningen kan hjälpa dig minska smärta orsakat av stress, sömn eller spänningar i kroppen. Det kan vara huvudvärk, migrän eller muskel och ledvärk. Genom att regelbundet träna på att slappna av och aktivt låta vår kropp vara i ett avslappnat tillstånd kan ge kortare och länge smärtlindring. Den här ljudinspelningen kan med fördel lyssnas på närhelst du behöver under dagen eller på kvällen, du kan även kombinera den med någon annan inspelning ifall du behöver slappna av och landa i kroppen eller har svårt att sova. Den här inspelningen skall utföras liggande och med hörlurar: Långvarig smärta skall alltid undersökas av läkare. Den är ljudinspelningen skall ses som ett komplement till ev annan behandling av smärta. Camilla Gyllensvan är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer. Hon arbetar med att utbilda i Kommunikation och Ledarskap samt håller Internationella NLP Program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon är även utbildad i KBT och ACT.
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Numberoneyou
Utgiven: 2016-11-10
Längd: 19M
ISBN: 9789177470137
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar