Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Gå ner i vikt och håll vikten - med NLP och Hypnos - Camilla Gyllensvan

Gå ner i vikt och håll vikten - med NLP och Hypnos

3.8954154727793697 698 5 Författare: Camilla Gyllensvan Inläsare: Camilla Gyllensvan
Finns som ljudbok.
Gå ner i vikt enkelt Den här vägledda hypnosen kommer hjälpa dig att gå ner i vikt och sedan behålla den. Avsikten med det här programmet är att hjälpa Dig att långsamt och säkert minska i vikt tills dess Du når den vikt som Du är nöjd med och skall ses som ett komplement till en hälsosam livsstil. Du lär du dig att tänka och äta på ett hälsosamt och säkert sätt. Så att du kan hitta din idealvikt och behålla vikten . När du lyssnar till det här programmet gör du det bäst genom att använda hörlurar, För bästa resultat lyssna til inspelningen under 21 dagar och när helst du behöver. Lyssnar du till den här inspelningen regelbundet kan du märka skillnad redan efter att du lyssnat några gånger. Det här är en del av Framgångsserien Skapa framgång i livet Camilla Gyllensvan är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer. Hon arbetar med att utbilda i Kommunikation och Ledarskap samt håller Internationella NLP Program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter att nå sina mål och använt mental träning och hypnos som komplement till coaching med goda resultat.
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling

Mer info om ljudboken:

Förlag: Numberoneyou
Utgiven: 2016-11-03
Längd: 13M
ISBN: 9789177470120
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar