Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Att somna - vägledning av Tomas Enhager - Tomas Enhager

Att somna - vägledning av Tomas Enhager

Att somna - vägledning av Tomas Enhager

3.8683651804670913 471 5 Författare: Tomas Enhager Inläsare: Tomas Enhager
Finns som ljudbok.
Om du upplevt det jobbigt att inte kunna somna när du är trött är du inte ensam. Det är alltför vanligt att vi ligger sömnlösa alltför länge, och går miste om värdefull vila. Här är botemedlet. Tomas Enhager är expert på stresshantering och på vad man gör när stressfyllda tankar tränger sig på, vilket ofta är fallet när man vill somna men inte kan. Lugnt och tryggt leder Tomas dig till en allt djupare ro, som gör att du kan somna lättare. För varje gång du lyssnar på Tomas spår vänjer du dig med att slappna av och komma till ro. Det blir lättare och lättare att släppa stress och tankeaktivitet, så att du allt oftare får tillgång till din välbehövliga nattvila. Sedan 1979 har Tomas Enhager coachat, föreläst och utbildat inom personlig utveckling för toppresterande idrottare, musiker och artister, för ledare och säljare i näringslivet. Instruktion: Lyssna på Tomas spår i högtalare eller hörlurar när du sitter stilla och helst med slutna ögon.
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Numberoneyou
Utgiven: 2016-11-03
Längd: 15M
ISBN: 9789177470564
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar