Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Mental träning för barn 7-12 - Flyta - Pernilla Hjort

Mental träning för barn 7-12 - Flyta

Mental träning för barn 7-12 - Flyta

4.237288135593221 59 5 Författare: Pernilla Hjort Inläsare: Pernilla Hjort
Finns som ljudbok.
Vägledd meditation för barn 7-12 år -FLYTA Meditationen stärker barnet i att tro på sig själv. Till den vuxna: Meditationen börjar på en strand och barnet får sedan lägga sig och flyta i vattnet under trygga former. Meditationen hjälper till att under avslappning stärka barnets självkänsla och tala om hur fantastisk han eller hon är, utan att behöva prestera något för att visa sitt värde. Meditationen stärker barnet i att tro på sig själv. Med fördel kan du också göra denna vägledda meditation tillsammans med barnet. Denna vägledda meditation kan även användas i grupp. Till Barnet: När du gör denna meditation, så kan du ligga eller sitta, du bestämmer vad som är bäst för dig. Sedan kan du lyssna på meditationen med hörlurar eller högt i rummet som du är. När du gör resan, så kan du sluta dina ögon och det går lika bra att titta och lyssna, prova dig fram. Pernilla Hjort vägleder dig in i denna meditation som du kan använda hur många gåger som du vill.
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Numberoneyou
Utgiven: 2016-11-03
Längd: 20M
ISBN: 9789177470335
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar