Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Nujeen - Flykten från krigets Syrien i rullstol - Christina Lamb,Nujeen Mustafa

Nujeen - Flykten från krigets Syrien i rullstol

Nujeen - Flykten från krigets Syrien i rullstol

4.5 10 5 Författare: Christina Lamb,Nujeen Mustafa
Finns som e-bok.
Nujeen: Flykten från krigets Syrien i rullstol En berättelse om att fly krigets helvete. När kriget rasar i Syrien trotsar en 16-årig flicka sin cp-skada och ger sig ut på en livsfarlig resa i hopp om ett nytt liv. Bakom sig lämnar Nujeen Mustafa allt - föräldrar, hem och ägodelar, och under sexton månader riskerar hon sitt liv för att ta sig från Syrien till Tyskland - i rullstol. För henne är den dramatiska flykten också en chans till ett nytt liv, en chans att lämna rullstolen och lära sig gå. Med stort mod och en självständig röst berättar Nujeen sin historia. Det är ett gripande vittnesmål om den största humanitära katastrofen i vår tid. Christina Lamb är en av världens främsta utrikeskorrespondenter. Hon har skrivit ett flertal böcker, bland dem Jag är Malala.
Språk: Svenska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: HarperCollins Nordic
Utgiven: 2016-11-01
ISBN: 9789150718966
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar