Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Storytelpodden Avsnitt 45 - Peter Ekström,Mikael Holmquist

Storytelpodden Avsnitt 45

Storytelpodden Avsnitt 45

3.875 16 5 Författare: Peter Ekström,Mikael Holmquist Inläsare: Peter Ekström, Mikael Holmquist
Finns som ljudbok.
I Storytelpodden pratar vi om böcker och allt som har med böcker att göra. Vi lyfter upp nyheter, plockar fram gamla godingar och ger våra bästa tips! Vi passar dessutom på att bjuda in författare, inläsare och andra spännande personer för intervjuer och diskussioner. I det här avsnittet är tema "Havet" och vi pratar om de här böckerna: Havsboken av Morten A. Strøksnes, inläst av Tomas Norström Den gamle och havet av Ernest Hemingway, inläst av Martin Halland Tårar i havet av Ruta Sepetys, inläst av Hannah Schmitz Fåglar vi hör vid kust och sjö av Sten Wahlström och Bengt Emil Johnson, inläst av Sten Wahlström Skorstensjul av Mårten Sandén, inläst av Julia Dufvenius Westins bageri & kafé av Solja Krapu-Kallio, inläst av Anna Maria Käll Trevlig lyssning!
Språk: Svenska Kategori: Fakta Serie: Storytelpodden: 45 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel
Utgiven: 2016-12-01
Längd: 42M
ISBN: 9789177350705
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar